AUTORIZOVANÝ DISTRIBÚTOR

ATLAS COPCO
prihlásenienákupný košík0,- €Fulltextové vyhľadávanie

Hľadáte vhodné priemyselné riešenie?

Poďte si ho s nami vyskúšať a zistiť podrobnosti do inovačného centra Atlas Copco v Bratislave.



VYTVORENÉ: 15.04.2022




V inovačnom centre Atlas Copco v Bratislave si môžete pozrieť, alebo vyskúšať priemyselné riešenia, ktoré plánujete zaviesť do svojho podniku. Nejedná sa len o statické ukážky aplikácií, ale uvidíte komplexné simulácie výrobných procesov vrátane nadväzujúcich činností.
K dispozícii máte viac ako 400 priemyselných riešení v najvyšších konfiguráciách. Možnosti riešení sú demonštrované na fyzických modeloch, typu automobil, práčka, mobilný telefón, elektromotor či kosačka.

K dispozícii je kompletné portfólio produktov a technológií pre rôzne druhy priemyselnej montáže ako skrutkovanie, nastreľovanie, lepenie materiálov, metóda spájania flowdrill. Softvérové aplikácie na riadenie výroby, riešenia pre kontrolu kvality, najširšie spektrum spojovacích riešení a ich aplikácie v rôznych priemyselných segmentoch atď.

Jedná sa o jediné prezentačné stredisko tohto typu v regióne strednej a východnej Európy s rozlohou viac ako 600 m2.
Jeho súčasťou je aj ergonomická stanica, kde si môžete vyskúšať viaceré typy nástrojov a presvedčiť sa o dôležitosti ergonómie pri manuálnej činnosti.

Prezentačný deň prispôsobíme vašim konkrétnym požiadavkám. Optimálny počet účastníkov v skupine je od 3 do 15 osôb. Dĺžka trvania prezentácie je cca 7 hodín v závislosti od množstva prezentovaných riešení.
Kontaktujte nás a povedzte nám svoje očakávania.