AUTORIZOVANÝ DISTRIBÚTOR

ATLAS COPCO
prihlásenienákupný košík0,- €Fulltextové vyhľadávanie

Pneumatické nitovacie zariadenia Atlas Copco pre trhacie nity a nitovacie matice

Rozvíjame sa a preto naše portfólio rastie. Uzatvorili sme jeden celok. Pracoviská špeciálne zamerané na vŕtanie je doplnené o technológie nitovania.



VYTVORENÉ: 06.10.2023




Nitovanie sa aplikuje hlavne tam, kde je potrebná veľmi rýchla montáž, bez možnosti zvárania či bežného skrutkovania.

Nitovacie matice sa používajú na rôznych konštrukciách, v rámci ktorých sa vytvára závit. – Ak je treba spojiť plech/plast o sile 2-3 mm závitom M12, ktorého stúpanie je 1,2 mm, čo by v materiály tvorilo jeden a pol závitu, tak vytváraním bežného závitu by závit nebol funkčný. Aplikáciou nitovacej matice tento problém nenastane, spoj je pevný a trvalý.

Využívanie nitov je časté v automobilovom priemysle, kde sa do plastov umiestňujú nitovacie matice, ktoré vytvoria podmienky pre skrutkovaný spoj. Použitie je v spoločnostiach pre výrobu potrubí, klimatizácií a pod.

Nitovacie zariadenia sceľujú portfólio riešení pracoviska. Takáto komplexnosť portfólia umožňuje v rámci jedného nákupu či verejného obstarávania zabezpečiť vŕtačky, nitovačky či trhacie nity od jedného dodávateľa, čo zjednodušuje a urýchľuje celý proces vybavovania napríklad montážnych liniek.

Kompatibilita zariadení (vŕtačka, nitovačka, nity) je zároveň veľkým benefitom pre operátorov, ktorí sú schopní vďaka vysokej kvalite zariadení aj z pohľadu hygieny práce (ergonómia, nízka hladina hluku, nízke vibrácie a pod.), byť výkonnejší a efektívnejší pri plnení svojich úloh počas práce s náradím.

Rozvíjame sa a preto portfólio Pneunáradia rastie. Uzatvorili sme jeden celok. Pracoviská špeciálne zamerané na vŕtanie je doplnené o technológie nitovania.

Naša sekcia nitovania zameraná na nitovanie trhacích nitov a matíc môže byť doplnená samotnými nitmi a maticami.

Samozrejmosťou a veľkou výhodou je servis všetkého náradia na jednom mieste u našich najfundovanejších profesionálov.

Všetky informácie a produkty nájdete na našom eShope.